Rukometaši Slavije u subotu (18:00) zatvaraju sezonu 2022/2023 domaćom utakmicom protiv ORK Borac. Navijačima je omogućen besplatan ulaz ali će na ulazu biti postavljena kutija za dobrovoljne priloge u sklopu akcije prikupljanja sredstava za liječenje Magdalene Vlaški.

Ova prvoligaška epizoda Slavije biće zapamćena podmlađvanjem ekipe gdje su, pogotovo u proljećnom dijelu, mečeve na svojim plećima nosili igrači iz omladinskog pogona. Ako već noramo izdvojiti imena, Jelisić pristigao iz Brčkog pokazao se kao da ga je „čuvala mama za velike stvari”. Biće Plavim teško zadržati prodorno desno krilo jer je već zapao za oko mnogim premijerligašima. Tu je i petnaestogodišnji Šešlija koji je „ukrao” slavu Bozalu za ovacije, kako na domaćem parketu tako i u Boriku. Širok asortiman čuvara mreže u ponudi prvoligaša iz Istočnog Sarajeva takođe je dobio svoje minute na velikoj pozornici.

Novi ljubimac publike

Fantastični niz od sedam vezanih pobjeda u jesenjem dijelu prvenstva nažalost nije nastavljen dolaskom proljeća kada su zabilježena samo dva trijumfa. Skor 9-0-12 i osvojenih 18 bodova možda nisu zadovoljili naše apetite, ali mladost nas nije razočarala