Čekaće Jadranko Bogičević na svoju prvu trenrsku pobjedu još malo, jer danas je bio na pragu iste ali je Marković u drugom minutu sudijske nadonkade šokirao Romaniju i odnio bod u Zvornik.

FK Romanija – FK Drina 1:1 (0:0)

Jeste Drina čvrsta ekipa ali Romanija je morala dobiti ovaj meč ako želi izboriti opstanak. Imala je tri boda u džepu, prosula je neodlučnošću odbrane u najgorem mogućem momentu.

Priliku da povede Vučica je dobila u 73. minutu kada Radosavljević šutira sa bijele tačke ali umjesto mreže pogađa stativu. Ovo je treći neiskorišćeni penal Romanije ove sezone. Pet minuta kasnije Dodig se našao na pravm mjestu poslije centaršuta Cicovića i donosi prednost Romaniji.

U drugom minutu nastavka smušenost defanzivaca Vučice rezultovala je prostorom za danas raspoloženog Ilića koji bježi i pronalazi rezervistu Markovića koji pogađa za vrijedan bod Zvorničana.

Romanija: Milošević, Rizvanović, Koroman (46. Simanić), Kosorić, Pekić (46. Radović), Hodžić, Babić, Radosavljević, Cicović, Dodig, Mace (87. Čvoro)

Drina: Marković, Jovičević, Marić (86. Pantić), Gavrić, Cmiljanović (86. Jelić), Ilić, Bogdanović (87. Krstić), Mitrović (65. Mitrović), Jezdić, Janjić, Ćulum