Mogli ste pročitati izvještaj o meču FC Radnički – KMF Tango. I to ono najbitnije: o strijelcima i gostoprimstvu u Novom Goraždu.

Jesmo napisali da je bilo hladno u balon sali ali nismo aludirali da je bilo užasno igrati na minus deset stepeni. Nismo spomenuli ni da su igračima Radničkog obećane premije od strane trećeg kluba da uzmu barem bod. Bilo je problema i sa mjerenjem vremena…

I umjesto da iz poražene ekipe budu zaovoljni što naslov nije bio „Tango demolirao Radnički”, izgleda je Aleksandru Miloviću bitnije što je Mirku Čampari proturio loptu kroz noge. Pa sve to pošalje stranici futsal.bih da objavi na TikToku!?

TikTok zvijezda

Milović je u prvenstvu postigao 27 golova, čak se i Tango raspitivao kako ga angažovati, ali treba istaći da na pomenutom meču, osim tog poteza, nije imao zapaženu rolu jer ga je fenomenalno čuvao, pazite sad, upravo Čampara.

Da li je snimak poslao zbog lične promocije, ponižavanja protivnika, ili iz ljutnje što nije dobio premiju, ko zna. Sigurno je samo da je narušio odnose između, do sada, dva prijateljska kluba.