Vikend pred nama donosi nam posljednje ovosezonsko kolo Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug. Jahorina je već ranije obezbjedila prvo mjesto koje vodi u baraž za popunu prve lige, ali će biti zanimljiva borba Tanga i Akademca za drugu poziciju jer se šuška o proširenju liga.

FC Glasinac – KMF Jahorina (subota, 19:00)

Bez obzira sa kojih pozicija ulaze u gradski derbi, dueli Sokočana i Paljana su po običaju žustri i oba tima igraju samo na pobjedu. U prvom dijelu prvenstva Jahorina je jedva slomila otpor Glasinca u Pekiju, sada Blaugrana želi da se revanšira i pobjedom oprosti od svojih navijača.

FC Akademac – KMF Kalinovik (subota, 19:00)

Trebinjci i dalje sanjaju drugo mjesto i nadaju se da će i sa te pozicije ići u baraž. Finansijski jaka ekipa koja nažalost igrama nije blistala. Sa druge strane Kalinovik u svakom meču želi da se nadigrava pa će tako biti i u subotu.

KMF Tango – KMF Ljubinje (nedjelja, 14:00)

Tango je vezao četiri pobjede i apsolutni je favorit protiv ekipe sa juga. Drugo mjesto jeste uspjeh ali ostaje žal zbog kiksa protiv Jahorine. O baražu ne razmišljaju, cilj im je ostvariti desetu pobjedu u prvenstvu. Ljubinje je na začelju tabele ali ovaj tim je pobjednik jer održava sport u svom malom mjestu. Odlični su domaćini, red je da se dočekaju na isti način.