Četvrto kolo Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug, igra se između dva vikenda, a večeras su se u Višegradu sastali istoimeni futsal klub i KMF Jahorina, prošlosezonski pobjednik lige. Da li je početnička sreća novoosnovanog kluba ili pokazatelj da će mnogima pomrsiti račune, tek nošeni publikom u punoj dvorani, domaći su u potpunosti nadigrali Paljane i stigli do liderske pozicije sa maksimalnim učinkom iz tri odigrana meča.

FK Višegrad – KMF Jahorina 8:2 (4:0)

Domaći su odradili sjajan posao u prvom poluvremenu, i to sa dvije mini serije. U 7. minutu Krsmanović je doveo Višegrađane u vođstvo, minut kasnije Ćaćić je duplirao vođstvo.

U 15. minutu Savić pogađa mrežu, ponovo je samo minut trebao Ćaćiću da se još jednom upiše u strijelce za visokih 4:0.

Pune tribine

Jahorina je morala rizikovati pa su od 25. minuta krenuli u igru sa viškom što im samo minut kasnije donosi prvi gol koji postiže Paprica. U 30. minutu pogađa i Košarac i prednost domaćih se prepolovila.

Prazan gol je uvijek mač sa dvije oštrice, dokaz za to je i novi pogodak domaćih u 32. minutu kada Ćaćić kompletira het-trik.

Jahorina je odustala od viška ali ne i domaći od postizanja golova. Do kraja se u strijelce upisuju Filipović (’34), Baranac (’36) i Vukotić (’37) za visoku pobjedu.

Višegrad: Ajder, Savić, Filipović, D. Ninković, Krsmanović, Vukotić, Sarić, Ćaćić, B. Ninković, Batinić, Baranac

Jahorina: Baričanin, Čvoro, Lukić, Košarac, Trbo, Skoko, Simić, Elek, Dubljević, Matović, Paprica, Gluhović, Brčkalo