Prva domaća utakmica za Tango i visoka pobjeda nad Ljubinjem, stigla je prvenstveno dobrom igrom i presingom u drugom poluvremenu. U prom dijelu gosti su pružili dobru igru i na momente djelovali kao bolji rival na terenu. Svoj debitantski nastup u seniorskom timu Tanga zabilježio je i mladi čuvar mreže Lakić.

KMF Tango – KMF Ljubinje 14:2 (4:2)

Počelo je evrogolom Pušare u 3. minutu, ali gosti prave preokret na identičan način: Tango promašuje zicere, Ljubinje iz kontre postiže golove. Strijelci su Šijaković (‘5) i Novokmet (‘9).

Tango se uozbiljio pa prvo pogotkom Lindova u 11. minutu izjednačuje, da bi Ligata tri munuta kasnije vratio prednost domaćoj ekipi. Prvo poluvrijeme završava Pušara još jednim evrogolom minut prije kraja.

Pušara

Drugo poluvrijeme i sasvim druga slika na terenu. Tango je izašao visoko na protivnika i u potpunosti kontrolisao igru. Rezultat je deset postignutih golova. Po dva pogotka postigli su Čampara (’24 i ’37), Šehovac (’25 i “38), Lindov (’36 i ’40) kojim je kompletirao het trik, dok su po jednom pogađali Dedić (’26), Purković (’27), Ligata (’34) i Pušara (’34) takođe sa het trikom kraj svog imena.

KMF Tango

Tango: Kalajdžić, Dedić, Vučinić, Knežević, Pušara, Lakić, Šehovac, Čampara, Ligata, Pandža, Milošević, Lindov, Purković

Ljubinje: Pecelj, Likić, Škrba, Krulj, Šijaković, Koljibabić, Novokmet, Bogdanović