RK Višegrad – RK Slavija 29:31 (16:19)

Uh, kakav meč! Prava muška rukometna borba gladijatora iz oba tima, neizvjesno i napeto do samog kraja. Isplatio se put do Višegrada za novi roman „Na Drini ćuprija 2″.

RK Slavija

Egal igra u prvih 15 minuta a onda Slavija ide na +2 (11:9). Višegrad pravi seriju 3:0 ali opet Plavi prave preokret i i na poluvrijeme idu sa tri gola prednosti.

U nastavku domaći vrše pritisak, smanjuju rezultat ali u 43. minutu Slavija ide na +4. Pravi mali rat na parketu, srećom je ostao u granicama sporta. Domaći prilaze na -1 ali onda Teo Moćić (kao što smo i predvidjeli danas, provjerite sa njim) postiže pogodak za konačni rezultat.

Slaviju je do pobjede nosio nevjerovatni Jelisić sa 10 pogodaka i, ako se ikada osnuje rukometna religija, sveto trojstvo golmana GajovićRaonićKurtović, te Pavlović i Beribaka sa po 6 pogodaka i rvanjem u odbrani. Sjajna je bila i klupa Sokolova koja je gromoglasno bodrila ekipu.

Raonić je postigao 4 pogotka, Domazet 3, Mirković i Moćić po 1.

RK Višegrad

Pohvale naravno idu i za ekipu Višegrada koja se nije predavala do posljednjeg zvuka sirene a izdvojili bi Pecikozu sa 11 i nama dobro pozatog Đorđa Rackovića sa 10 golova.