Poslije praznične pauze sutra se od 18:00 nastavlja Božićni turnir u futsalu Istočno Novo Sarajevo 2022 a na programu su prva dva četvrfinalna meča kao i polufinalni dueli veterana.

Kada je riječ o ekipama koje se bore za titulu i nagradu od 12000 maraka imamo dva izuzetno zanimljiva para.

Godra

Godra – Metro Pub je sudar lokalnih ekipa i izazvaće mnogo reakcija na tribinama. U ekipi Godra imamo ekscentrični dvojac Bjeloš – Marković, Mandića, Berjana pojačane Kneževićem i Erićem koji su u dosadašnjem dijelu turnira igrali sa pola gasa i biće interesantno kako će se ponašati u borbi sa osicama iz Metro Pub-a.

Metro Pub

Jer Kreštalica, Đerić, Dilberović i Gengo su pokazali da kod njih ne postoji riječ predaja. Svaki meč su odigrali srčano, vraćali se iz debelih minusa i sasvim zasluženo stigli među osam najboljih. Najprijatnije su iznenađenje turnira i moramo priznati imaju najveću podršku sa tribina.

Ćeha (Izlog Sky)

Izlog Sky – Liten ponudiće nam odgovor da li grupa futsal znalaca iz Srbije može izdržati sa malim rosterom i prikazati sav svoj repertoar. Perić, Pavlović, povratnik iz suspenzije Rnić i naš Ćeha su prije turnira važili za glavne favorite s to su i dokazali tokom takmičenja. Publika se uvjerila u njihove majstorije i željna je za još atraktivnih poteza i golova.

Liten

Liten igra borbeno a Bašović, Karić i saigrači nameću jak tempo uz mnogo duela. Težak kostur žrijeba nije im išao na ruku ali nema sumnje da će biti tvrd orah za rivala. Da su tribine prepoznale njihov kvalitet govori i podatak da je možda i najveći aplauz do sada zaradio Hota zbog atraktivnih poteza.

U revijalnom dijelu turnira sutra ćemo gledati i polufinalne duele veterana a parovi su OFK Kasindo – Treće Poluvrijeme i FK Slavija – FK Famos. Prilika da vidimo neka poznata i draga lica poslije dužeg vremena i da vidimo je li im u nogama ostalo onog starog žara i umjeća.