Hrabro se Romanija suprostavila Leotaru u Trebinju, a nedostajalo je Simaniću malo koncentracije u devedesetoj minuti da svom timu donese bod. Na kraju poraz u kojem su sva tri gola primljena poslije prekida, segmnt koji će Bogičević morati uvježbavati.

FK Leotar – FK Romanija 3:2 (2:1)

Goleada je počela već na startu meča. Đoko Milović dovodi Trebinjce u prednost u 5. minutu ali Luka Radović samo četiri minuta kasnije izjednačava rezultat. Leotar je na odmor otišao sa golom prednosti jer je Luka Begić u 29. minutu savladao Miloševića.

Već na otvaranju drugog dijela Leotar ide na +2, Nikola Leko je strijelac. I ponovo Romanija odgovora, u 56. minutu pogodio je omaleni internacionalac iz Gane, Sampson Wirekoh. A onda u samom finišu Simanić izlazi jedan na jedan sa golmanom Perišićem ali šutira preko gola.

Leotar: Perišić, Milović, Cmiljanović, Babić, Begić (71. Paranos), Leko, Đajić (46. Maksić), Marriaga, Šušnjar (88. Kolak), Kovačević (64. Đuričković), Milić (71. Tatar)

Romanija: Milošević, Rizvanović, Hodžić, Pekić, Simanić, Radosavljević, Cicović, Dodig, Bogučanin (86. Koroman), Radović, Wirekoh