Uspjela je Romanija doći do prva tri boda u sezoni i dobiti psihološki podsticaj za nastavak sezone. Gosti nisu imali rješenja za prodore Cicovića na kome su napravljena dva penala. Šlag na tortu je evrogol Dačevića.

FK Romanija – FK Alfa Modriča 3:0 (3:0)

Imperativ pobjede visio je nad glavama Romanije, a najuporniji da se do nje stigne bio je Cicović koji u 15. minutu pravi dobar prostor i biva srušen u šesnaestercu. Siguran izvođač nastrože kazne je Simanić minut kasnije.

U 31. minutu Gutović mora izvršiti prvu prinudnu izmjenu na meču kada povrijeđenog Radosavljevića mijenja povratnik Lukić.

Dva minuta kasnije novi penal za Romaniju. Ponovo je Cicović probio odbranu i srušen je rukama, i ponovo je Simanić prezican sa bijele tačke.

Pokušao je i novajlija Vuković koji se nastupom, iako nespreman, predstavio kao odlično pojačanje.

U posljednjem minutu prvog poluvremena evrogol Dačevića. Fudbaler Romanije koga smo slabo ocijenili na meču protiv Slavije (opasno nam je zamjerio zbog toga) uputio je fantastičan šut sa dvadesetak metara pravo u rašlje!

U drugom poluvremenu dosta slabiji tempo uz jedan pokušaj Torbice.

Razlog za brigu su povrede Babića i Ivkovića koji su morali biti zamijenjeni.

Romanija: Lazarević, Koroman, Đerić, Vuković, Babić (63. Pekić), Simanić (83. Torbica), Cicović, Radosavljević (31. Lukić), Milošević (83. Blagojević), Dačević, Ivković (63. Čvoro)

Alfa Modriča: Dizdar, Pljevaljčić (46. Sumo), Jolović, Stupar (76. Šakota), Radić (46. Ilić), Šoškić, Prljeta (46. Sjenčić),Trifković, Limić (55. Petrović), Mićić, Manojlović