Najbolja partija Romanije ove sezone nagrađena je petom pobjedom u prvenstvu Srpske. Izabranici Milana Gutovića su u potpunosti nadigrali goste iz Banja Luke i zasluženo došli do tri boda.

FK Romanija – FK Željezničar SportTeam 2:1 (2:0)

Da je Cicović konstantna opasnost po protivnika pokazao je još jednim prodorom koji je morao biti zaustavljen prekršajem u šesnaestercu. Izvođenje penala preuzeo je Vuković i pogodio u 23. minutu.

U prvom minutu sudijske nadonkade prvog poluvremena Romanija duplira prednost. Ponovo je to bio prodor po strani, Torbica šutira a odbrana golmana šalje loptu samo do Simanića koji iz okreta pogađa.

I u nastavku je Romanija kontrolisala igru ali je i ostala bez snage što gosti koriste u 77. minutu kada smanjuju rezultat preko Malića. Ipak, bilo je to sve od Želje jer je Romanija iskusno privela meč kraju.

Romanija: Lučić, Koroman, Čvoro, Vuković (91. Pekić) Babić, Simanić (75. Blagojević), Radosavljević, Cicović, Torbica, Radović, Ivković (56. Đerić)

Željezničar: Tamidžija, Čolić, Sladojević, Đogić (83. Bajić), Bilal, Šuput (46. Kerezović), Vintonji (64. Kralj), Kalabić, Malić, Jević (83. Ivić), Popara (83. Sukara)