I šta kažete, pretjerujemo? Nema veće satisfakcije od one kada se potvrdi da su naši tekstovi suva ISTINA!

Ako je na utakmici delegat Nenad Božović, tu je zagarantovana drama. Tako je bilo u Novom Goraždu na futsalu, danas i na Sokocu u lokalnom derbiju Druge fudbalske lige Republike Srpske, grupa Istok, između Glasinca i Mladosti iz Rogatice.

Trener domaćih, Ognjen Kreštalica, odrađivao je suspenziju zbog žutih kartona i van tehničkog prostora suflirao svojim igračima. Božović je tražio da napusti stadion, Kreštalica odbio uz opasku da je platio kartu, a sve je kulminiralo prilikom prekršaja za domaće u finišu prvog dijela koji sudija Gajić nije dosudio, i kada nastaje potpuni haos. Božović je zvao policiju koja je ostala tu do kraja, ali i nakon utakmice da sprovede maleroznog delegata i sudije iz Bijeljine na sigurnije mjesto.

FK Glasinac – FK Mladost 3:0 (0:0)

U prvom poluvremenu nije bilo golova, već pomenutih problema na pretek. Poslije dva minuta nastavka Šuka dovodi domaće u vođstvo, a Novosel u 59. minutu duplira prednost.

U 67. minutu penal za Glasinac. Gostujući fudbaler Božović je isključen, ali Šuka nije precizan sa bijele tačke. Zato jeste u 86. minutu kada postiže šesnaesti pogodak u sezoni i Glasincu donosi šestu pobjedu u prvenstvu.

Glasinac: Krunić, Čortan, Marić (69. Vuković), Pajević, Novosel, Škobo, Šuka, Lizdek, Vujičić, Lončarević (74. Ćirjanić), Pejanović

Mladost: Krsmanović, Nešković (69. Kušić), Elek, Maljukan, Tomić (56. B. Marijanović), Ćaćić, V. Marijanović, Popovac, Obradovi (56. Mihajlović), Božović, Milovanović