Slavija je remizirala sa Laktašima u meču sa dva različita poluvremena. U prvih 45 minuta bez šuta u okvir gola, u nastavku nešto više uzbuđenja. Na skeneru su nam bili igrači Slavije:

Nedžibović: 7 – Kao da su kritike urodile plodom pa pruža sve bolje partije. Praovremena istrčavanja na loptu, par odličnih intevencija.

Beširević: 6,5 – Nije odbrana funkcionisala kako treba, sivilo je povuklo i njega. Milić nije smio dva puta u dva minuta ostati sam na skoku. Sreća pa je promašio.

Đerić: 6,5 – Nesiguran u pasovima naprijed, mučio se u duelima, jedino je skok igra bila korektna. Ne znamo šta se dešava sa ovim momkom.

Tomić: 7 – Da je postigao gol u devedesetom minutu bio bi junak Slavije. Ovako, prosječno izdanje Tombe. Nisu se igrači Laktaša naigrali preko njegove strane.

Popović – Igrao dvadesetak minuta pa izašao zbog povrede, premalo vremena za ocjenu.

Kaljić: 7,5 – Najsvjetlije ime plavo-bijelih juče. Siguran kod iznošenja lopte, borio se, razigravao saigrače. Sve što radi tokom cijele sezone.

Bjeloš: 7 – Igrao defanzivnije što ga je omelo da nam ponudi svoju magiju. Da je ušla ona iz slobodnjaka, a bilo je blizu, vjerovatno bi ga morali staviti u naslov

Avdalović: 6,5 – Blijedo izdanje. Pokušavao je kreirati igru ali mu nije polazilo za nogom. Često mekano ulazio u duele, gubio lopte.

Dabić: 6,5 – Slično kao Đole. Sve djeluje solidno do završnice, a tamo ga nije bilo. Samo onda na startu kada je izblokiran.

Asentić: 6 – Naslabija karika u timu. Jednostavno nije bio njegov dan, osjetila se frustracija i nemoć.

Arbinja: 7 – Što je ne bocnu Stefane kao protiv Krupe? Propustio najbolju šansu na meču, ostatak meča proveo u rvanju sa čuvarima.

Promašio najbolju šansu

Izmjene:

Čvoro: 7 – Dostojno je zamjenio Popovića i donekle zatvorio desnu stranu. Ušao hrabrije nego u prethodnim utakmicama.

Bogučanin: 7 – Opet unio živost, doduše lutao je po terenu. Uputio savršen pas između štopera Arbinji.

Vučinić: 6,5 – Ah, onako. Nije se isticao ali nije imao ni katastrofalnih kikseva. Provukao se za ocjenu.

Trener Regoje: 6.5 – Postao predvidljiv. Ovog puta nije prošla taktika kao protiv Krupe. Kao da jedva čeka kraj sezone, spominje se novi angažman u inostranstvu.