Na drugu utakmicu polufinala play off-a Prve futsal lige Republike Srpske, Željeznica je otputovala oslabljena pa je bez Hršumovića, Nerića i Perovića izašla na megdan u Nevesinju. I imali su Trnovljaci dva gola prednosti na poluvremenu, ali se kao i u prvom meču pobjednik odlučio izvođenjem penala. Ovog puta srećniji su bili Nevesinjci i o putniku u finale odlučivaće majstorica.

KMF Nevesinje – KMF Željeznica 2:2 (0:2) pen. 5:3

Parirala je Željeznica domaćinu koji je svim silama silama krenula da obezbjedi majstoricu, a onda u finišu prvog poluvremena uspjela i steći prednost od dva gola. U 15. minutu proradila je autohtona trnovljanska veza Elez – Bjelica, prvi je poslao dugu loptu sa centra, drugi je samo postavio nogu i skrenuo je u mrežu. U posljednjem minutu prvog dijela Šćepanović je istrčao kontru, sačekao da golman Romović „legne” i rutinski poentirao i duplirao prednost Željeznice.

U nastavku Nevesinje ipak stiže do izjednačenja. Strijelici su Vuković u 29. i Kovačević u 31. minutu. Željeznica je imala šansu da u finišu dođe do trijumfa ali je golman Romović još jednom pokazao svoj kvalitet i uspješno zaustavio pokušaje Đorde i Šćepanovića.

Pritupilo se se izvođenju penala a udarac Đorde je završio na stativi i zakazao majstoricu Željeznice i Nevesinja narednog vikenda.

Nevesinje: Romović, Pudar, Adžić, Kljakić, Kovačević, Aćimović, Andrić, Šešlija, Radovanović, Zečević, R. Vuković, Đ. Vuković

Željeznica: Balaš, Bjelica, Đorda, Elez, Minić, Radojević, Godinjak, Čovrk, Šćepanović, Dragović