Poslije treće odigrane utakmice poznat je prvi finalista play off-a Prve futsal lige Republike Srpske. Željeznica je savladala Nevesinje u majstorici, sasvim zasluženo i na krilima Ibrahima Hršumovića koji je osim pobjedonosnog gola bio najzapaženiji akter meča.

KMF Željeznica – KMF Nevesinje 2:1 (1:1)

Krenuli su Trnovljaci ofanzivno od samog starta, Minić je pogodio prečku a Hršumović u nekoliko navrata prijetio Romoviću. Ipak, najbolje šanse, i to dvije, imao je Perović koji se propisno obrukao reakcijama. Nisu dužni ostali ni gosti pa je i Balaš bio u par navrata na mukama da spasi svoj gol. Željeznica do vođstva dolazi u 17. minutu, Đorda prvo pogađa stativu ali iz drugog pokušaja pogađa mrežu. Radost domaćih je trajala samo jedan minut. Pudar je iz slobodnog udarca gađao pored loše postavljenog živog zida i pogodio za izjednačenje.

U nastavku su gosti imali problema sa iznošenjem lopte zbog čega je Romović često morao da interveniše a Pudar nervozno da kritikuje igrače. Željeznica je napadala a gosti čekali greške (pretežno Minića) za kontre. Imao je Šćepanović kolosalnu šansu kada je ostao sam na dva metra ispred gola ali nespretno je reagovao. A onda u 33. minutu najaktivniji na terenu danas, Hršumović, prolazi po desnoj strani, zaobilazi Romovića i uz pomoć stative pogađa, ispostaviće se zs pobjedu. Gosti su poljednja dva minuta igrali „višak”, i to prilično loše mora se dodati, a Elez i Đorda su imali priliku da pogode prazan gol, neuspješno. Kako god, Željeznica je sačuvala rezultat i obezbjedila finale i borbu za Premijer ligu.

Željeznica: Balaš, Hršumović, Đorda, Elez, Minić, Dragović, Radojević, Godinjak, Čovrk, Šćepanović, Perović

Nevesinje: Romović, Pudar, Adžić, Kljakić, Kovačević, Aćimović, Andrić, Šešlija, Radovanović, Zečević, R. Vuković, Đ. Vuković, Parović