Otputovao je Kalinovik oslabljen u Trebinje na megdan Zahumlju, sa samo dvije izmjene na klupi i bez trenera Avrama. I izdržali su sve napade domaćina, ali i arbitra Strahinje Vukovića koji je još jednom dijelio nepravdu. Treba dodati i suđenje Dušana Beraka za svaku pohvalu, ipak je on profesionalac. Macan je briljirao na golu sa nevjerovatnim intervencijama (eto šta znači gostovanje u našoj emisiji), a Galinac je samo začinio vitešku borbu Kalinovika za pobjedu koja ih vraća u trku za Baraž.

FK Zahumlje – KMF Kalinovik 0:1 (0:0)

Prvo poluvrijeme završeno bez golova, iako se „navlačilo” za domaće od strane Vukovića. Kalinovik je ušao u pet faulova već poslije 10 minuta igre, ali niti pristrasni arbitar nije mogao izmisliti šesti. Macan je u posljednjem minutu prvog dijela upisan u bilježnicu.

Pokušavali su domaći u nastavku slomiti otpor Kalinovika, ali Macan je i dalje bio nepremostiva prepreka. A onda u 31. minutu šok za Trebinjce! Miloš Galinac pogađa za vođstvo Kalinovika. Do kraja je Zahumlje igralo višak ali bezuspješno. Ostaju Trebinjci na 37 bodova, Kalinovik je sada na 34.

Zahumlje: Tubić, Milidragović, Begenišić, Cimirot, Sr. Andrić, Dabarčić, Sa. Andrić, Ninković, Vujović, Ristić

Kalinovik: Macan, Ćeranić, Sladoje, Kovčević, Lončarević, Galinac, Živković