Duelom Jahorine i Radničkog započelo je 19. kolo Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug. Paljani su ubjedljivo slavili protiv gostiju iz Novog Goražda i stigli do 34. osvojenog boda koje ih ostavlja na trećoj poziciji na tabeli, ali sa tri boda više od Kalinovika. Bio je ovo duel kandidata za najboljeg strijelca lige, Košarca i Milovića. Obojica su tresli mreže, Košarac je stigao do kote 35, Milović do 32. gola u prvenstvu.

KMF Jahorina – FK Radnički 7:1 (4:1)

Meč je u 5. minutu pogotkom otvorio junak pobjede nad Kalinovikom, Paprica. U razmaku od samo šesdesetak sekundi viđena su samo četiri gola! Košarac je u 16. minutu duplirao prednost Jahorine, minut kasnije Milović smanjuje rezultat, ali uslijedila su dva brza gola domaćih u istom minutu za rezultat prvog poluvremena 4:1. Strijelci su bili još jednom Paprica, te Jovanović.

Poslije tri minuta igre u nastavku Maljukan povisuje prednost domaćih. Košarac u 31. i Jovanović u 34. minutu postižu po drugi pogodak na meču za ubjedljiv trijumf svog tima.

Jahorina: Baričanin, Maljukan, Lukić, Košarac, Cerovina, Lazarević, Trobok, Jovanović, Marić, Paprica, Tešanović, Gluhović, Brčkalo

Radnički: Pljvaljčić, D. Čarapić, Đ. Đurđević, Milović, N. Đurđević, Jagodić, J. Čarapić, M. Čarapić, Janković, Petrović