Rukometaši Slavije odigrali su posljednji meč pred svojom publikom u polusezoni Prve lige Republike Srpske, i nažalost poraženi su od ekipe Bijeljine. Nije pomogao Sokolovima ni fenomenalni Gajović na golu koji je sakupio 18 uspješnih intervencija jer su i gosti imali raspoloženog čuvara mreže Jankovića sa 14 odbrana kojeg je nakon povrede zamijenio Ostojić i skinuo dva sedmerca. Goste je do pobjede predvodili Purić sa 12 i Latinović sa 8 pogodaka, dok su u Slaviji po 6 golova postigli Pavlović, Bozalo i Beribaka.

RK Slavija – RK Bijeljina 30:34 (16:17)

Prvo poluvrijeme prošlo je u mini serijama oba tima koja su se smjenjivala u vođstvu. U redovima Bijeljine posebno se isticao Purić postigavši 9 pogodaka. Slavija je imala +3 (9:6) u 14. minutu ali su gosti preokrenuli rezultat i čuvali ga do odmora. Filip Ždrale imao je šansu za izjednačenje sa zvukom sirene ali je pogodio stativu, tako da gosti u svlačionicu nose gol prednosti (16:17).

Gajović nije mogao sam

Loše je Slavija ušla u drugo poluvrijeme što gosti koriste i povećavaju prednost a u jednom trenutku idu i na +6 (19:25). Tri minuta prije kraja utakmice Slavija je prepolovila zaostatak ali nije imala snage za nešto više.

Slavija: Gajović, Kovačević, Ostojić 1, Blagojević 2, Bozalo 6, Pavlović 6, Došlo, Ždrale 5, Moćić 1, Šešlija, Lazarević 4, Beribaka 6, Crnogorac, Todorović

Bijeljina: Janković, Žuža 4, L. Vejnović, Stevanović, Marković 4, Milić, Mehmedović, Latinović 8, Ostojić, Živanović 4, Purić 12, Marinković 2, J. Vejnović