Radnički je zasluženo savladao Tanga, koji je pri vođstvu 4:3 promašio nekoliko kolosalnih prilika i dopustio domaćoj ekipi da preokrene rezultat. Suđenje dvojca BjelicaVujadin, sa akcentom na ovog drugog, pregrubu igru pojedinih igrača Radničkog, upade navijača na teren i ponašanje službenih predstavnika kluba iz Novog Goražda, objasniće (valjda) delegat Božović. Uredno je plaćen za to.

FK Radnički – KMF Tango 9:4 (3:3)

Domaći su bolje otvorili meč i stvorili dvije dobre prilike. Tango već u drugom minutu ostaje bez Miloševića koji se povrijedio, ali pored toga konsoliduje svoju igru i dolazi do vođstva autogolom Đurđevića u 6. minutu koji loše reaguje poslije šuta Purkovića. Prednost crveno-bijelih duplira Šehovac minut kasnije svojim prvim pogotkom u zvaničnim utakmicama za Tango. Umjesto da nastave u istom ritmu, izabranici Mirka Čampare dozvoljavaju Radničkom da se vrate u meč. Prvo pogađa Tomić u 9. minutu, a u 17. Milović koristi grešku Trifkovića i šalje loptu u praznu mrežu.

Gruba igra koju su dopustile sudije prijetila je da ovaj meč pretvore u gladijatorsku arenu. Vujadin je bio odsutan, nije svirao krvničke startove Kajevića nad Pušarom, već je ulazio u raspravu sa golmanom domaćih Pljevaljčićem. Ipak u 19. minutu smilovali su se djelioci pravde i dosudili šesti prekršaj Radničkom koji sa deset metara Pušara pretvara u gol. U posljednjem minutu šesti prekršaj i za domaće, mrežu trese Milović.

Drugo poluvrijeme ličilo je više na cirkus nego na futsal. Nastavilo se sa grubom igrom, domaći navijači su ulazili u teren da „nešto objasne sudiji” (imamo snimak), zanimljivo je bilo i na tribinama gdje su ugroženi bili malobrojni navijača Tanga. Na te nasrtaje redari i policija su reagovali sa osmjehom. Epilog svega je da su Tangovi navijači morali izaći van, neuslovne dvorane.

Na terenu, osim domaćih navijača, bilo je i malo igre. Tango je poveo preko Pandže, napravio još veći pritisak i promašio četiri zicera. Kazna je usljedila deset minuta kasnije i Radnički izjednačava golom Đurđevića. Dva minuta poslije Kajević donosi prvu prednost Radničko. Tango je pokušao igrom sa viškom, očigledno neuspješno, i primio još četiri pogotka. Strijelci su bili Đ. Đurđević, dva puta Čarapić te Milović koji je kompletirao het trik.

Vjerujemo da je bilo zanimljivo domaćoj publici, bezbjednost je valjda nebitna.

Radnički: Pljevaljčić, Đ. Đurđević, Čarapić, Milović, Đurđević, Jagodić, Jovanović, M. Čarapić, J. Čarapić, Kajević, Petrović, Tomić, Janković

Tango: Trifković, Salčin, Milošević, Ligata, Pandža, Ramić, Babić, Čampara, Kenjić, Šehovac, Pušara, Vučinić, Lindov, Purković