Juniorska i kadetska selekcija FK Slavija identičnim rezultatom 2:2 odigrali su gostujuće duele sa Batonom na pomoćnom stadionu Koševo.

Juniori:

FK Baton – FK Slavija 2:2 (1:2)

Sokolovi su poveli autogolom Ćosića u 11. minutu. Poslije pola sata igre mnogo uzbuđenja u kratkom vremenskom periodu. Prvo Pušara u 31. minutu dobija drugi žuti karton i mora izaći iz igre. Šezdesetak sekundi kasnije Baton koristi brojčanu prednost i izjednačava preko Muzura. Ali Đ. Goljanin tri minuta kasnije ponovo vraća prednost Slaviji i rezultatom 1:2 se odlazi na odmor. U 85. minutu Ćosić ponovo pogađa, ovog puta u mrežu Slavije, i to sa 40 metara i postavlja konačan rezultat.

Slavija: Vlačo, Pušara, Jevtović, Maksić, Stjepić, Golijanin, Aškraba, Cvijetić, L. Čelan, G. Čelan, Lubura.
Igrali su još Šehovac, Ristić i Vukmanović

Kadeti:

FK Baton – FK Slavija 2:2 (0:1)

U uzbudljivoj završnici Slavija se morala zadovoljiti samo bodom. Poveli su Sokolovi golom Andrića u 26. minutu i sa minimalnim vođstvom otišli na odmor. U posljednjih deset minuta meča drama. Prvo u 82. minutu domaći dolaze do izjednačenja a strijelac je Kavazović. U drugom minutu sudijske nadoknade Andrić postiže svoj drugi gol na meču i čnilo se da Slavija nosi cijeli plijena sa Koševa. Ali već u narednom napadu Baton stiže do izjednačenja preko Mešića za podjelu bodova.

Slavija: Kužet, Taušan, Papaz, Lale, Andrić, Purković, Trifković, Tanić, Simić, Forcan, Elez
Igrao još i Macanović.