U maloj dvorani u Ljubinju prosječno pada 17 golova po meču, a večeras su u okviru 15. kola Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug, Ljubinje i Tango prebacili normu i postigli ukupno 21 pogodak. Tango je na gostovanje otišao bez nekoliko igrača, među kojima su kapiten Pušara i sidraši Knežević i Lindov, pa su svojih pet minuta slave ukrali „penzioneri”, Ligata, Čampara i Salčin (zbir njihovih godina je 130). Iako vremešni, i dalje su gladni za loptom pa su zajedno postigli 4 gola i dali svoj doprinos sedmoj pobjedi Tanga u prvenstvu. Ipak, prvo ime ovog duela je Pandža sa pet pogodaka.

KMF Ljubinje – KMF Tango 8:13 (4:5)

U prvom poluvremenu viđeno je devet golova. Za Tango su po dva puta pogađali Pandža (‘1 i ‘6) i Ligata (’12 i ’18), te jednom Honić (’18), dok je za domaće trostruki strijelac bio Krulj (‘6, ’19 i ’20) uz jedan pogodak Toholja (’12).

Pandža se raspucao

Sa tri brza gola u samo dva minuta na sredini drugog poluvremena Tango se rezultatski odlijepio na +4. Potencijalni korisnici PIO/MIO usluga (bar kada je futsal u pitanju) Salčin i Čampara tresli su mreže u 28. minutu, a šezdesetak sekundi kasnije prezican je bio i Babić.

U posljednjih deset minuta još devet golova na obje strane. Za Ljubinje je tri gola postigao Škrba (’31, ’36 i ’39) dok je jednom pogodio Šijaković (’40). U Tangu je raspoložen bio Pandža koji je na dva u prvom poluvremenu dodao još tri u finišu meča (dva puta u 38. minutu i jednom u 39.), a po jednom su pogodili Purković (’34) i Šehovac (’40).

Ljubinje: Bogdanović, Toholj, N. Likić, Škrba, Šijaković, Koljibabić, M. Likić, Krulj, Novokmet, Milojević

Tango: Trifković, Pandža, Šehovac, Ligata, Purković, Lakić, Kalajdžić, Honić, Salčin, Babić, Čampara