Šesti trijumf Jahorine i devetnaesti bod u prvenstvu ostvaren je večeras u Pekiju u duelu sa ekipom Futsal kluba Rudo. Odlično izdanje Paljana u prvom poluvremenu kojim su gotovo riješili pitanje pobjednika. Ponovo se istakao Miloš Košarac i sa 4 pogotka na meču izbio je na čelo liste strijelaca drugoligaškog Juga sa 22 postignuta gola.

KMF Jahorina – FK Rudo 6:3 (4:1)

Da će ovo biti njegovo veče Košarac je demonstrirao već u prvom minutu matirajući Novakovića. Ubrzo su uslijedila još dva njegova pogotka, u 7. odnosno 10. minutu. Maljukan je minut kasnije povisio na 4:0 a gosti pogađaju u 19. minutu preko Grabovčića i smanjuju na -3 pred odlazak na odmor.

U nastavku su gosti krenuli po još koji gol i to im se isplatilo u 32. minutu kada je precizan bio Mikavica. Međutim, dva minuta kasnije Košarac ponovo odvodi Jahorinu na +3. Cerović je u 34. minutu još jednom dao nadu Rudom ali tačku na ovaj meč stavlja Miletić u posljednjem minutu za konačan rezultat.

Jahorina: Baričanin, Miletić, Jovanović, Lukić, Košarac, Ristivojević, Maljukan, Cerovina, Pandurević, Tešanović, Gluhović, Brčkalo

Rudo: Novaković, Cerović, Đerić, Tasić, Dragičević, Toković, Mitrović, Grabovčić, Mikavica, Stančić