Nema smisla pisati neki opširniji izvještaj sa nevjerovatne goleade na meču 21. kola Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug. Jahorina je deklasirala goste iz Foče koji su nastupili sa skromnim sastavom (samo dvije izmjene), i tako im se pošteno revanširala za poraz u prvom dijelu sezone. Prvo ime meča, možda i cijelog prvenstva, je Miloš Košarac koji je postigao čak osam golova (ukupno 45 u sezoni).

KMF Jahorina – KMF Medicinski fakultet 16:6 (8:2)

Pitanje pobjednika ovog meča riješeno je već u prvom poluvremenu. Do kraja je najviše posla, osim golmana Medicinara Ružića, imao delegat Pejušić da evidentira sve strijelce.

A golove su za domaće postizali: osam puta Košarac (‘3, ‘5, ’14, ’23, ’26, ’27, ’28, ’38), po dva Lukić (’14 i ’35) i Tešanović (’20 i ‘3 te po jedan pogodak Čvoro (’12), Maljukan (’15), Marić (’19) i Ćorović (’21).

Za goste su po dva pogotka postigli Bokonjić (’15 i ’23) i Milić (oba u 39. minutu), dok su po jednom pogodili Todić (’13) i Smiljanić (’30).

Jahorina je osvojila 40. bod u sezoni i zauzima treće mjesto na tabeli, Medicinari su ostali na devetoj poziciji sa 19 bodova.

Jahorina: Baričanin, Ćorović, Lukić, Košarac, Cerovina, Lazarević, Simić, Trobok, Čvoro, Maljukan, Marić, Paprica, Tešanović, Gluhović

Medicinski fakultet: Ružić, Todić, Smiljanić, Milić, Bokonjić, Mališ, Lazović