Jak vjetar koji je ovih dana zahvatio naše prostore onemogućio je fudbalere Glasinca i Rudara da pruže bolju igru, a na kraju su podjelili bodove čime gosti iz Ugljevika, posljednjeplasirana ekipa Druge lige Republike Srpske, grupa Istok, mogu biti zadovoljniji. Glasinac je nakon 20. kola ostao na šestoj poziciji sa 31 bodom, ali i bez trenera Kreštalice koji je na poluvremenu dobio crveni karton.

FK Glasinac – FK Rudar 1:1 (0:0)

Prava oluja harala je stadionom Bara u prvih 45. minuta pa se malo šta od fudbala moglo vidjeti od rivala. Zanimljivo je bilo na pauzi. Trener domaćih Kreštalica prišao je sudiji Mihajloviću iz Bijeljine sa pitanjem o jednom sumnjivom prekršaju, a ovaj je u revolverskom maniru povukao crveni karton i isključio popularnog Kreju. Ne trebamo vam pričati o njegov reakciji nakon toga.

U drugom poluvremenu, tačnije u 49. minutu Ninković je ušao u igru i poslije samo četiri minuta na terenu iskoristio nesporazum golmana i štopera Rudara i doveo Blaugranu u vođstvo. Nije dugo trajala radost domaćih jer je u 59. minutu Cvijić poravnao rezultat. Jeftino primljen pogodak, mora se dodati. Na naredno veliko uzbuđenje čekalo se do prvog minuta sudijske nadoknade. Sudija Mihajlović ne svira evidentan jedanaesterac za domaće što je izazvalo buru negodovanja u redovima Glasinca. Na kraju, ovaj rezultat možemo zavesti kao veliki kiks sokolačkog kluba.

Glasinac: Krunić, Čortan, Vuković (73. Debelnogić), Pajević, Deurić (49. Ninković), Kapović (61. Rajić), Škobo, Šuka, Vujičić, Lončarević, Pejanović (73. Ćirjanić)

Rudar: Jakovljević, Bumbić, Lazić, Marković, Jović, Gajić (71.N. Cvijić) , B. Cvijić (81. Radovanović), Davidović, Gvozdenac, Stević, Koprivica