Duelom Glasinca i Radničkog završena je takmičarska sezona Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug. Sokočani su ostvarili tek treći trijumf u prvenstvu koje će željeti što prije gurnuti u zaborav jer su završli na posljednjoj poziciji na tabeli sa 9 osvojenih bodova. Radnički je ostao na sedmom mjestu sa 23 boda.

FK Glasinac – FK Radnički 9:5 (6:2)

Gosti iz Novog Goražda prvi stižu do vođstva, strijelac je Cigale u 6. minutu. Tada na scenu stupa devetnaestogodišnji Mihailo Vuković i sa tri pogotka (’10, ’11 i ’16) donosi preokret Glasincu. Milović je smanjio vođstvo u 16. minutu ali do kraja poluvremena domaći postižu još tri pogotka za visokih +4. Strijelci su bili Beatović (’17), Đerić (’19) i Višnjić (’20).

Prvi minut nastavka donosi novi pogodak domaćih, a strijelac je Gladanac. Radnički se vraća u meč golovima Jankovića (’24) i Đurđevića (’25), ali Višnjić u 27. i Gladanac u 31. minutu svojim drugim pogocima na meču rješavaju pitanje pobjednika. Drugi pogodak na utakmici postigao je i Milović u posljednjem minutu kojim je samo ublažio poraz Radničkog.

Glasinac: Krunić, Višnjić, Gašević, Papić, Đerić, Gladanac, Beatović, Čolaković, Vuković

Radnički: Jagodić, Milović, D. Čarapić, Đurđević, Janković, M. Čarapić, J. Čarapić, Cigale, Jovanović, Petrović