Oslabljen neigranjem trojice igrača, prevashodno golmana Macana, Kalinovik nije mgao parirati lideru drugoligaškog Juga, te je upisao drugi uzastopni poraz u prvenstvu. Akademac je nastavio seriju pobjeda, ovo je njihova jedanaesto uzastopno slavlje cijelog plijena.

KMF Kalinovik – FK Akademac 3:8 (2:6)

Gosti do vođstva dolaze u 20. sekundi meča preko Miloševića, da bi Lojović u 5. minutu duplirao prednost. Kalinovik je prepolovio zaostatak golom Ćeranića dva minuta kasnije, ali Akademac sa tri gola odlazi na visokih +4. Prvi u nizu je diskutabilan: Milošević je igrao rukom, Domazet je to signalizirao ali ne i Bjelica koji pokazuje na centar, a u zapismik je upisan kao autogol Tepavčevića.

Kasnije pogađaju ponovo Milošević (’13) i Lojović (’17). Lončarević u 18. minutu prekida seriju Akademca, P. Šešelj minut kasnije ponovo vraća 4 prednosti.

U drugom poluvremenu Belović je u 24. minutu povisio prednost, za domaće je pogodio Galinac (’29), da bi konačan rezultat postavio P. Šešelj svojin drugim pogotkom na meču u 34. minutu.

Kalinovik: V. Tepavčević, Kovačević, Trifković, Droca, D. Tepavčević, Ćeranić, Galinac, Sladoje, Mandić, Lončarević

Akademac: Stepanović, Belović, P. Šešelj, Milošević, Zečević, Miladinović, Mandić, Aćimović, O. Šešelj, Lojović, Milojević