qrf

Uz dosta muke stigao je Tango do šestog trijumfa u prvenstvu. Gosti iz Foče su prikazali veoma dobru i borbenu igru, ali mali roster koštao ih je pozitivnog rezultata. Kod domaćih Trifković je, valjda opijen slavom zbog teksta o njemu, mogao proći put od junaka do tragičara, srećom izvadio se dobrim odbranama. Ligata nije ni danas postigao gol.

KMF Tango – KMF Medicinski fakultet 8:3 (2:2)

Medicinari već u 2. minutu dolaze do vođstva. Trifković griješi u igri sa viškom, Ostojić mu oduzima loptu i pogađa prazan gol. Mnogo je Tango griješio u pas igri i dopuštao gostima da zaprijete, ali je Trifković ipak odličan na svojoj primarnoj poziciji. U 8. minutu izjednačenje. Salčin je izveo aut i pronašao Babića koji loptu skreće u mrežu.

Mogao je prekid još jednom donijeti radost Tangu. Pušara je iz slobodnog udarca pogodio Šehovca na drugoj stativi ali ovaj nije najbolje reagovao. Nedugo zatim Pušara efektno pogađa u rašlje za preokret i vođstvo tanga 2:1, igrao se 11. minut.

Tango je prijetio, izdvajamo odličan pokušaj Mulahmetovića i fenomenalnu paradu mladog gostujućeg golmana Ružića. U 17. minutu repriza prvog gola Medicinskog: ponovo Trifković gubi loptu na polovini protivnika, i još jednom Ostojić to kažnjava za 2:2.

Prekid je večeras bio najjače oružje Tanga, pa poslije kornera u 21. minutu Šehovac ostaje sam na drugoj stativi, sada se bolje snalazi i lijepo gađa za 3:2. U istoj minuti na drugoj strani Perišić pogađa stativu.

Knežević je na ovom meču vrhunski pronalazio saigrače, pogodio je Honića koji pokušava glavom, Ružić upisuje još jednu uspješnu intervenciju. U 25. minutu novo izjednačenje: gosti vuku kontru a pogotkom je završava Milić.

Bilo je nekoliko izglednih šansi na obje strane u kojima su se istakli golmani, a Tango do novog vođstva stiže u 31. minutu, strijelac je Đorem. Od tog trenutka Tango u potpunosti preuzima inicijativu i do kraja povećava razliku za novi trijumf.

Pušara u 35. minutu maestralno pogađa iz slobodnjaka, a samo minut kasnije i Šehovac postiže svoj drugi gol na meču. U strijelce se upisuju još i Pandža u 38. minutu, te Knežević, koji je to sasvim zaslužio, u posljednjem minutu utakmice.

Tango: Trifković, Pušara, Lindov, Šehovac, Ligata, Lakić, Honić, Salčin, Babić, Đorem, Pandža, Mulahmetović, Knežević, Purković

Medicinski: Ružić, Simović, Perišić, Bokonjić, Ostojić, Aćimović, Smiljanić, Milić