Glasinac je upisao drugu pobjedu u prvenstvu savladavši Ljubinje u derbiju začelja. Zabrinjavajući podatak za futsal je činjenica da su gosti nastupili sa samo pet igrača, ali su uspjeli namučiti Blaugranu dok su imali snage. Tek u finišu meča Glasinac slama rivala, a jedan od najzaslužnijih za to je Dragan Višnjić sa četiri pogotka na meču.

FK Glasinac – KMF Ljubinje 7:3 (2:2)

Furiozan start meča u kojem domaći do vođstva dolaze u 4. minutu preko Ninkovića. Gosti prave preokret golovima Šijakovića (‘7) i N. Likića (‘8), a Višnjić pogotkom u 10. minutu vraća stvari na početak.

Kao i prvom poluvremenu, Glasincu je trebalo četiri minute igre da povede, ovog puta strijelac je Gašević (’24), ali Ljubinje uzvraća pogotkom M. Likića u 28. minutu.

Tek početkom druge polovine drugog poluvremena Glasinac je uspio slomiti protivnika sa dva brza gola Višnjića (’31 i ’32) da bi do kraja dodali još dva gola. Prvo je pogodio Milinković (’36) a svoj četvrti gol na utakmici Višnjić postiže u 39. minuti.

Glasinac: Čobović, Milinković, Višnjić, Papić, Gašević, Gladanac, Čolaković, J. Vuković, M. Vuković, Deblnogić, Ninković

Ljubinje: Bogdanović, Toholj, M. Likić, N. Likić, Šijaković