Večerašnji program Memorjalnog turnira „Boško Vujadin” imao je svoju uvertiru u prijetnjama Nedeljka Lubure, iz organizacionog odbora turnira, Slaviši Andriću da će mu zabraniti nastup na turniru. Visoki tonovi sportskog novinara prilično su iznervirali publiku koja je svjedočila incidentu. Razlog sukoba? Utakmica između Džokera i Omladinca je odgođena za sutra pa su u ekipi Inox Vukadin izrazili sumnju u regularnost takmičenja.

U igri je gol razlika, a Inoxovci su i pored odličnih odbrana Lakića poklekli pred prejakim E-Sportom i doživjeli poraz 1:6. Jedini gol za Inox postigao je Mihajlo Vukadin dok su za E-Sport pogađali Bjeloš tri puta, Kovačević dva puta i Arsenijević jednom. Ostaje nam da vidimo da li će Džoker sutra u odgođenom meču pobijediti sa sedam golova razlike. Ako se to desi baciće mrlju na ovu sportsku manifestaciju.

U direktnom duelu za prolaz dalje Elbrus Jahorina i Studenti su remizirali 3:3 što je paljansku ekipu u dresovima koji asociraju na Sampdoriju odvelo u eliminacionu rundu. Zanimljivo, vidjeli smo dva het-trika Vučičevića i Zeljića.

Zlatno Zrno je bez problema savladalo KMF Željeznicu 6:1. Po dva gola postigli su Ikonić i V. Minić, po jednom su precizni bili Erić i D. Minić, dok je strijelac za Željeznicu bio Tepavčević