Treći takmičarski dan 22. Memorijalnog turnira „Boško Vujadin” ponudio nam je nekoliko zanimljivih mečeva, mnogo mladih igrača i poteza koji su izmamili aplauze publike.

Elbrus Jahorina je golovima Vučićevića, Eleza i Obradovića savladala KMF Željeznicu 3:0. Svi golovi su pali u drugom poluvremenu, a u pobjedničkoj ekipi dobrom rolom istakao se Dragaš.

Pekara Zlatno Zrno je dream team turnira i došla je do lagane pobjede protiv ekipe Studenti rezultatom 7:1. Po dva gola postigli su Ikonić i Jokić, po jednom su precizni bili Minić, Elez i Erić, dok je za Studente strijelac bio Vasović.

Inox Vukadin je sa pojačanjima (Čampara, Filipović i Đokić) savladao mladu ekipu Omladinac rezultatom 5:0. Braća Vukadini su stavili pečat na ovaj duel: Mihajlo je postigao dva gola, Matija jedan, dok je najmlađi Miloš (2010. godište) upisao asistenciju. Filipović je postigao dva pogotka i driblinzima i kontrolom lopte definitivno prepoznat od publike kao pravi majstor futsala. Ni poražena ekipa nije pala bez ispaljenog metka, pokušavali su mladi igrači Famosa, stvarali šanse ali je Lakić bio siguran na golu.

U posljednjem meču večeri E-Sport je do pobjede nad Džokerom 9:2 stigao teže nego što se očekivalo, a trijumf je ostvaren dobrom igrom u drugm poluvremenu. Ignjatović je kompletirao het-trik, Arsenijević je postigao dva pogotka, Popovac, Kovačević, Bjeloš i Urta po jedan, dok su za Džoker pogađali Milić i Mavrak.