Na večerašnjem sastanku rukovodstva FK Famos sa koordinatorom i trenerima omladinskog pogona, analizirani su rezultati selekcija i predstavljeni planovi za naredni period. Iako se tim iz Vojkovića ne može pohvaliti uspjesima mlađih selekcija, kamp FK Crvena Zvezda koji će biti održan u Vojkovićima možda animira neke nove fudbalere koji će pojačati konkurenciju u Famosu.

Da nije baš sve sjajno na stadionu „Branislav Lubura” svjedoči i objava ba klupskoj stranici o „žutom kartonu” treneru Slaviši Andriću:

Kada su u pitanju posljednje nemile scene koje su se desile na 8. Zimskoj ligi prethodnog vikenda, predstavnici kluba su oštro osudili ponašanje trenera Slaviše Andrića, a s obzirom da su se te stvari i ranije dešavale, predstavnici kluba dali su mu posljednje upozorenje. Ukoliko se ponovi nešto slično, ponašanje trenera biće najoštrije kažnjeno, a o visini kazni odluku će donijeti Upravni odbor Fudbalskog kluba Famos. Zaštitu prava kluba i djece na sportskim terenima ubuduće ćemo tražiti pismenim putem, putem saopštenja i dopisa organizatorima sportskih takmičenja na kojima nastupa naš klub. Smatramo da su na ligi kojoj nastupaju naši dječaci generacije 2012. godište značajno oštećeni” objavljeno je na stranici FK Famos.