Nema prostora ni vremena za filozofske sesije. Romanija traži prvu pobjedu u sezoni, Alfa Modriča se čini kao prava prilika da na Palama ostanu tri boda.

FK Romanija – FK Alfa Modriča (subota, 16:30)

Već smo pisali o periodima dobrih igara Romanije koje nisu nagrađene bodovima. Čak smo zbog toga etiketirani kao „portal blizak klubu”. Za razliku od kritičara Vučice (iz sportskih i nesportskih razloga) mi čvrsto stojimo iza uvjerenja da će se rezultati poboljšati.

Povratak Nemanje Lukića u klub trebao bi biti impuls za pozitivnu energiju na tribinama. Podrška navijača je više nego potrebna za ekipu Milana Gutovića. Čekaju se prvi bodovi i prvi golovi pod njegovom palicom, a bilo je šansi za to, izuzimajući utakmicu u Mrkonjić Gradu.

Iz kluba je otišao Tarik Kareem, tu je Vuković. Prijatelji iz Crne Gore kažu nam da se radi izuzetno kvalitetnom igraču sa lucidnim rješenjima.

Guta ne skreće sa puta

Alfa Modriča je, poput Romanije, zabilježila četiri poraza, od toga tri sa samo jednm golom razlike. Stiglo je i pojačanje iz Radnika, napadač Šoškić. Traže i oni prve bodove.

Volja i želja postoje u Romaniji, svjesni su da će u borbi za opstanak svaki bod biti važan. Sutra na teren momci trebaju izaći spremni da svaku kap znoja ostave na travi na putu ka pobjedi. Vrijeme je.