Kakva utakmica i kakav uraganski start Kalinovika koji je krenuo sa tri gola u pet minuta i u velikoj mjeri odredio tok događaja večeras u Foči. Na kraju prava goleada i trijumf Kalinovika koji je prekinuo niz od dva uzastopna poraza, i to i ovog puta bez golmana Macana i tandema Petar i Pavle, Živkovića i Sladoja. Medicinari su se kasno oporavili od šoka i nisu imali snage doći do pozitivnog rezultata. Kalinovik je 28. boda i ostao u trci za baraž, Fočaci su i dalje na 16 osvojenih bodova na tabeli Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug.

KMF Medicinski fakultet – KMF Kalinovik 7:9 (3:6)

Uraganski je krenuo Kalinovik i već poslije pet minuta imao je vođstvo 3:0. Pogađali su mrežu Fočaka Lončarević (‘2), Ćeranić (‘3) i D. Tepavčević (‘5). Poslije deset minuta bilo je +4 za tim Miroslava Avrama jer se u listu strijelaca upisao i Trifković.

Medicinari preko Vukovića u 14. minutu donekle zaustavljaju nalet gostujuće ekipe, ali Kovačević dva minuta kasnije vraća četiri gola prednosti svom timu. Bivši igrač Kalinovika Ostojić sa dva gola u 18. i 19. minutu prepolovio je zaostatak, ali D. Tepavčević u posljednjem minutu prvog dijela odvodi goste sa tri gola zalihe na odmor.

Oslabljeni ali ne i slabi

Ništa manje zanimljivo i napeto nije bilo ni u nastavku. Poslije minut igre Ostojić kompletira het-trik i smanjuje vođstvo, ali već u narednom napadu Ćeranić odgovara pogotkom za 4:7.

Zatišje je trajall do 32. minuta kada se Droca upisuje u strijelce i povisuje rezultat. Medicinari uzvraćaju preko Milića dva minuta kasnije, ali u 35. minutu Kovačević svojim drugim pogotkom na meču ponovo vodi Kalinovik na +4. Do kraja je Vuković golovima u 36. i 38. samo ublažio poraz Medicinskog fakulteta.

Medicinski fakultet: Vilotić, Simović, Perišić, Bokonjić, Ostojić, Ružić, Aćimović, Drakul, Vuković

Kalinovik: V. Tepavčević, Kovačević, Trifković, Droca, Lončarević, D. Tepavčević, Ćeranić, Galinac, Sladoje