Jesenas su u Kozarskoj Dubici pošteno pretukli naše rukometaše. Prevelika nervoza, želja da se vrati istom mjerom, sve je to išlo na ruku gostima koji su atmosferu prilagodili svom načinu igre i preokrenuli rezultat. Slavija je naivno prosula prednost sa poluvremena, izašla iz svog ritma i zabilježila četvrti vezani poraz u prvenstvu.

RK Slavija – RK Kozara 30:35 (20:17)

Pavlović (Foto Vaske)

U prvom poluvremenu vidjeli smo egal borbu u kojoj su se timovi smjenjivali u vođstvu. Redale su serije pogodaka pa su +3 imali i jedni i drugi. Da naš tim nije nije bio spreman za meč na psihološkom planu, vidjelo se po reakcijama na sudijske odluke (a bilo je i katastrofalnih) ali i u duelima sa protivnicima. Gosti svakako njeguju grublji stil igre pa se nisu previše uzbuđivali. Bilo je ulazaka igrača i trenera Kozare na parket pri vršenju pritiska na sudije. Iskusno. I pored svega Slavija prvih 30 minuta rješava u svoju korist .

Ponovio se meč sa Derventom (Foto Vaske)

U nastavku je bilo svega osim pravog rukometa, pa i toga da Raonić dobije crveni karton zbog odgurivanja sudije, ili večeras prenervozni Domazet kojeg su morali preventivno skloniti na klupu. Bokserska egzibicija Tešanovića je već priča za sebe. Kako god, Kozara je ovu disharmoniju Slavije dočekala kao poklon i iskoristila da dođe do dva boda.

Raonić (Foto Vaske)

Domazet je bio najefiksaniji u redovima plavih sa 9 pogodaka, Jelisić je postigao 6, Pavlović i Beribaka po 4, Raonić 3, Mirković 2, Tošić i Bozalo po 1.

Kod gostujuće ekipe na listi strijelaca su se istakli Stijović sa 8 i Petković sa 7 pogodaka.