Famos Radnik 2:0 (0:0)

Trebala je pobjeda Famosu u zaostaloj utakmici 1. kola. Za prekid serije loših rezultata, za povratak vjere u sebe, za dokaz da se mogu nositi sa timovima u prvoligaškom društvu. Na kraju su uspjeli u tome.

Famos je započeo sa nešto drugačijom postavom u odnosu na meč sa Rudarom. Svoje mjesto među starterima zauzeli su Škrba, Demirović i Perović.

U prvom dijelu Famos je zaprijetio sa dva šuta Demirovića sa distance dok su gosti imali kolosalnu šansu u 5. minutu kada je Gavrić izašao sam pred Terzića koji je bio priseban i odbranio šut. Imali su gosti i nekoliko poluprilika, tačnije šuteva glavom, ali nije bilo opasnosti po Andalužane.

SRC Istočna Ilidža

U prvom minutu nastavka Živković prvo pogađa stativu pa potom u nastavku šutira na gol Famosa ali Terzić je opet siguran

U 60. minutu Gol za Famos! Mićić pravi slalom polijevoj strani, upućuje loptu a na drugoj strani našao se Radović koji šalje loptu u mrežu.

Radović

Dalo je to krila Andalužanima pa i Blažić pokušava ali pogađa spoljni dio mreže Kolasalnu šansu ne koristi ni Marković kada poslije kornera nije dobro zahvatio loptu u petercu.

Upornost Famosa ipak se isplatila. U 77. minutu Blažić šutira, golman Lakić brani ali do lopte stiže Demirović i postiže pogodak za 2:0.

Demirović

U 80. minutu gosti pogađaju prečku i to je sve što smo vidjeli od prilika na ovom meču.

Famos je igrao u sastavu: M. Terzić, Škrba, Mičić, Bjeloš (od 53. Blažić), Otović, Radović, Perović (od 86. Jolović), Demirović (od 86. Minić), Tešanović, Marković, Lalović (od 65. Kokot)