Pobjeda pravde, pobjeda futsala i slatka osveta Tanga za masakriranje u Trebinju. Imali su gosti suđenje koje im je omogućilo ravnopravan status na utakmici, ali su u ogledalu sporta ostavili crn odraz. Ponašanje Zahumlja tokom i nakon utakmice, psovanje igračima Tanga i pokušaj tuče, to je istina o klubu u kojem je Ninković sve vrijeme tražio incidente, bilo glumom ili vulgarnostima. Na kraju meča je eskaliralo… Šteta, jer je ovo bio odličan meč o kome se trebalo pisati u ljepšem svjetlu.

KMF Tango – FK Zahumlje 2:1 (1:0)

Koliko su samo šansi propustili igrači Tanga u prvom poluvremenu! Sijevalo je oko gola Tubića, kasnili su domaći na dobre ubačaje, a gosti su tek sporadično prijetili Trifkoviću, tek da upiše uspješne intervencije. Igralo se čvrsto, uz sjajnu glumu igrača Zahumlja, posebno Ninkovića. Upravo je on odigrao rolu kojoj bi i velikani Holivuda pozavidili. Došlo je do kraćeg prekida i naguravanja ali su Gogić i Bjelica nekako uspjeli smiriti situaciju. Ako nisu svirali šesti prekršaj nekoliko minuta prije, jesu u 18. minutu. Kapiten Tanga Pušara siguran je sa 10 metara za rezultat prvog poluvremena.

Drugo poluvrijeme počinje pogođenim stativama na obje strane. Nesporazum Trifkovića i Vučinića srećom po domaće zaustavio je okvir gola, na drugoj strani Pušara iz slobodnjaka pogađa stativu.
Popovac se sjajno oslobodio u 25. minutu i topovskim udarcem pogodio rašlje za 2:0.

Krenuli su gosti sa golmanom u polju i uspjevaju smanjiti na 2:1 u 29. minutu kada Sa. Andrić ostaje sam na drugoj stativi i bukvalno unosi loptu u mrežu. Nastavilo je Zahumlje sa pritiskom pa samo minut kasnije ističe se Trifković dobrom odbranom.

Sjanu priliku ima Salčin da ponovo odvede Tango na +2, odlično šutira ali se lopta odbija od prečke na liniju. U 36. minutu ponovo je stativa saveznik Tanga polije udarca Vujovića. Na drugoj strani dva vrlo dobra pokušaja Kneževića, jedan nogom, drugi glavom, bilo su veoma blizu.

I dalje Zahumlje igra višak, Pandža siječe loptu i gađa prazan gol, promašuje i bila je to posljednja šansa na utakmici. Pobjeda je ostala u Istočnom Sarajevu.

Nakon meča uslijedile su salve psovki od strane gostujućih igrača, posebno Ninkovića pa je došlo do naguravanja i prijetilo je opštim haosom. Srećom smirilo se i Tangovci su mogli nastaviti sa slavljem.

Tango: Trifković, Salčin, Pušara, Ligata, Purković, Lakić, Kalajdžić, Popovac, Pandža, Vukadin, Knežević, Lindov, Vučinić

Zahumlje: Tubić, Milidragović, Begenišić, Cimirot, Sr. Andrić, Dabarčić, Sa. Andrić, Ninković, Vujović, Ćurić