Tango i Tempo ove godine nisu igrali epizodne uloge na internacionalnom fudbalskom turniru „Dragan Mance Kup” u Zemunu. Veliki uspjeh su ostvarili crveno-bijeli plasmanom u polufinale.

Tangova generacija 2011 relativno lako je prošla grupnu fazu takmičenja, poslije toga preskočili protivnike u osmini finala i četvrtfinalu, da bi na pretposljednjoj stanici ka trofeju doživjeli poraz od ekipe Lane. U borbi za treće mjesto uspješnija je bila ljubljanska Olimpija. I pored svega rezultat Tanga za svaku pohvalu.

Imao je Tango uspjeha i sa generacijom 2015 koja je stigla do četvrfinala. Bane Arsenijević može biti više nego zadovoljan ovogodišnjem izdanju svojih ekipa na terenima Teleoptika.

Tempo je prošao grupnu fazu sa generacijom 2012 ali već u osmini finala se našao oči u oči sa jednim od favorita turnira, ekipom Žarkova, i tu je ekipa Ace Škrbe zaustavljena.

Ono što je najvažnije, možemo biti ponosni na naše dječake i djevojčice koji su se u dobrom svjetlu pokazali na izuzetno kvalitetnom međunarodnom turniru.