U 20. kolu Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug, Tango je ugostio Glasinca i ostvario pobjedu čime je stigao do 30. boda u sezoni. Sokočani su na ovom meču nastupili tek sa jednom izmjenom, i to trenerom Dobrilovićem, ali su pružili dostojan otpor. Bilježimo i debitantski nastup Lazara Dragovića u redovima domaćih kao i sjajnu partiju Mihajla Vukovića u dresu Glasinca koji je meč završio sa pet postignutih pogodaka.

KMF Tango – FK Glasinac 7:5 (4:1)

Propustili su gosti nekoliko izglednih šansi u uvodnim minutama meča, Vukovićeva je bila najizglednija. Ako nisu Sokočani iskoristili prilike, jeste Tango. Debitant Dragović je u 9. minutu poslao loptu pred gol, a u gužvi se dobro snalazi Lindov i trese mrežu. Uslijedila su dva gola Purkovića, prvi u 11. minutu kada mu odlično asistira Pušara, potom dva minuta kasnije kada glavom poentira na pas Trifkovića.

Već u narednom napadu Glasinac smanjuje rezultat , strijelac je Vuković. Do kraja poluvremena viđen je još jedan pogodak, djelo je Šehovca u 20. minutu za vođstvo Tanga 4:1 i konačan rezultat prvog poluvremena.

Lazar Dragović

Poslije tri minuta igre u nastavku Tango je povećao prednost, ovog puta je Purković vratio asistenciju Pušari koji poentira. Ali Glasinac se vraća u igru sa dva pogotka Vukovića (’26 i ’28) a sjajnu priliku propušta i Dobrilović.

U 31. minutu dosuđen je penal za Tango koji topovskim udarcem realizuje Pušara za 6:3. Na drugoj strani u 33. mnutu po četvrti put pogađa Vuković, ali samo par sekundi kasnije Lindov vraća Tango na +3 (7:4).

Vuković je defnitivno imao svoj dan pa u 37. minutu postiže i svoj peti pogodak na meču za konačnih 7:5.

Mihajlo Vuković

Tango: Trifković, Salčin, Šehvac, Lindov, Pušara, Đorem, Vukadin, Vučinić, Pandža, Babić, Ligata, Dragović, Kalajdžić, Purković

Glasinac: Čobović, Vuković, Papić, Čolaković, Beatović, Dobrilović