Igrao je Tango bez Salčina koji je povrijedio dušu (a sigurno ju je i povratio) negdje kod Bradine oko 23 i 5, i bez Pušare, mučio se protiv ekipe iz Ljubinja ali na kraju ipak slavio i osigurao drugu poziciju na tabeli Druge lige Republike Srpske, grupa Jug.

KMF Tango – KMF LJubinje 8:5 (3:3)

Naši su desno

Igrali su domaći u neobičnoj opremi, crno-žutoj, i nije to izgledalo loše. Stvarali su prilike iz uigranih akcija i poveli 2:0 golovima Popovca (‘5) i Miloševića (‘8). Gosti koriste prvu od mnogobrojnih grešaka Tanga večeras i prvo smanjuju u 9. minutu, a onda i izjednačavaju u 15. minutu. Oba gola djelo su Novokmeta.

U 18. minutu Milošević postiže svoj drugi pogodak na meču ali samo nekoliko sekundi kasnije Kenjić autogolom donosi gostima egal. Rezultatom 3:3 se i otišlo na odmor.

Milošević tri puta pogađao

U drugom poluvremenu Tango je zaigrao onako kako se od njega i očekuje, lomili su protivnika pa golovima Ramića (’22) i Ligate (’25) otišli na +2. Novokmet tri minuta kasnije smanjuje prednost domaćih.

Uslijedio je blic krig Tanga pa u tri minuta postižu isto toliko golova: Milošević (’32) kompletira svoj het trik, Ligata (’33) drugi put danas trese mrežu, dok se u strijelce upisuje i Čampara (’34). Poraz Ljubinja ublažio je Novokmet svojim četvrtim golom na utakmici.

Kenjić i Radulović

Tango: Trifković, Ramić, Kenjić, Čampara, Milošević, Radulović, Ligata, Pandža, Popovac, Kovačević, Purković

Ljubinje: Bogdanović, Toholj, M. Likić, N. Likić, Šijaković, Kozić, Škrba, Novokmet