KMF Tango i FK Višegrad će svojom utakmicom sutra (nova dvorana, 18:30) zatvoriti 8. kolo Druge futsal lige Republike Srpske, grupa Jug, i dodatno zakomplikovati situaciju u gornjem dijelu tabele. Pokazalo se da je ovo prvenstvo najujednačenije za sada, a pored toga među 11 klubova koji učestvuju ima mnogo onih koji ne kriju ambicije za osvajanje jednog od dva mjesta koja vode u doigravanje za prvu ligu.

Tabela FSRS

Tango je u prethodnom kolu doživio bestijalnu krađu u Trebinju od strane sudijskog para Popović – Vukanović i možda najbolju partiju u prvenstvu nije mogao naplatiti bodovima. Utjeha je donekle pobjeda u kupu protiv Kalinovika i plasman među 16 ekipa koje se bore za trofej. U meč sa Višegradom ulaze motivisani i sa ciljem osvajanja tri boda, ali i bez Kenjića i Popovca koji su suspendovani.

Višegrad je u svojoj prvoj sezoni pokazao da ima kvalitetnu ekipu, a uz entuzijazam prate ih i dobri rezultati. Prethodnog vikenda su savladali Glasinca kući, a već narednog dana igrali zaostali meč u Foči i osvojili bod protiv Medicinskog fakulteta. Usput ostali bez Ćaćića i Ninkovića koji su zaradili crvene kartone.