qrf

Klub koji je sinonim za futsal na ovim prostorima tavori u najnižem rangu. Bio je pred gašenjem ali je zahvaljujući nekolicini entuzijasta opstao, i protekla sezona dala je naznake da bi se polako mogao vratiti na futsal mapu. Interesovanje za futsal pospješio je i Božićni turnir pa je Tango pokrenuo i mlađe kategorije.

Selidba iz Vojkovića u novu dvoranu privukla je navijače, Tango je proširio roster, i u sezoni gdje je imperativ bio sačuvati klub, završio na drugoj poziciji na tabeli Druge lige Republike Srpske, grupa Jug.

Crveno bijeli su ostvarili skoro 10-1-3, osvojili 31 bod uz gol razliku 81:53.

Vratili se pobjedama

Na domaćem parketu Tango je zabilježio pet pobjeda, uz po jedan remi i poraz. Neriješen ishod iščupao je Kalinovik još u prvom kolu, dok je sva tri boda odnijela Jahorina. 32 gola završila su u mreži protivnika, 21 primila je ekipa Mirka Čanpare. Osvojeno je 16 bodova.

U gostima je učinak bio 5-0-2 za 15 osvojenih bodova. Zanimljivo, Tango je bio efikasniji na strani postigavši 59 pogodaka uz 32 primljena. Bez bodova su ostali na Palama i u Trebinju.

Odličan učinak i na gostovanjima

Još jedan raritet vezan je uz nekadašnjeg prvaka Bosne i Hercegovine: postignuti golovi su ravnomjerno raspodjeljeni pa su se skoro svi igrači upisali u strijelce. Najefikasniji je bio kapiten Milošević sa 12 pogodaka, Ligata i Ramić su pogodili po 11 puta.