Poslije reorganizacije Upravnog odbora kao glavni cilj Glasinca naglašena je stabilizacija kluba. Rezultatski imperativ za novog trenera Đerića bio je u drugom planu ali je relativno visoka četvrta pozicija pokazala da momci sa Sokoca znaju igrati futsal. Iako su često igrali nekompletni, ostvaren je učinak 6-2-6, uz gol razliku 67:65. Na kraju 20 bodova.

Kada bi morali koristiti samo jednu riječ da opišemo proteklu sezonu Glasinca, definitivno bi to bila „šou”. U sokolačkoj ledenoj dvorani Blaugrana je bila u stanju doći do tri boda bukvalno u posljednjoj sekundi protiv Akademca, gubiti 0:9 od Radničkog, ili ispustiti dva gola prednosti protiv Tanga i primiti četiri za samo tri minuta.

Đerić, trener-igrač

Učinak na domaćem parketu je 4-1-2 uz gol razliku 35:30. Osvojeno je 13 bodova a savladane su ekipe Akademca, Kalinovika, Ljubinja i Jahorine, neriješeno je bilo protiv Medicinskog fakulteta, uz dva poraza od Radničkog i Tanga.

U gostima je Glasinac imao učinak 2-1-4 . Gol razlika je 32:35, osvojeno 7 bodova. Trijumfi su zabilježeni u Ljubinju i Novom Goraždu, remi u Foči (identičan rezultat 4:4 kao na meču protiv Medicinara na Sokocu), bez bodova su ostali na Palama, Trebinju, Istočnom Novom Sarajevu i Vojkovićima.

Prvi strijelac ekipe je Rajić sa 14 pogodaka, Višnjić je dao 11 golova, Gašević 10, Đerić 7…