Nestala je ona magija u igri Slavije koja je mamila uzdahe na tribinama. Nema se šta tu uljepšavati stvar, ove sezone naš prvoligaš otaljava posao bez neke posebne energije. Tek ponekad bljesne koja akcija koja nas podsjeti da ovi momci znaju lopte.

Dvanaesta pozicija ne zadovoljava nikoga ko iskreno voli Slaviju. Dobija se kući, na strani je to uvod u de žavu pretprošlog prvenstva. Dužni su nam ostali Sokolovi poneki majstorski vez i gol za špice. Nešto kao ono izdanje Bjeloša i Arbinje protiv Krupe. I naravno, da se popravi mršav bodovni saldo: skromnih 15 iz odigranih 12 kola. Protivnik koji sutra (14:00) dolazi u Čiču igra fudbal, biće prostora za ono što tražimo.

Bjeloš gura sa kreča

BSK je „nakupio” bodove na startu (21 do sada) pa ne gori od želje u svakoj utakmici. Ruku na srce, protiv Famosa su imali i sudiju Maksimovića u svom rosteru (kasnije mu smanjena ocjena zbog masakra nad gostima), ali da igraju lijepo – igraju. Nekoliko pravih znalaca koji često igraju od noge do noge, uz silovitu završnicu. Banjalučani će se i našoj publici sigurno htjeti predstaviti u najboljem svjetlu.

Ekipe pune potencijala, neskrivenog kvaliteta i maestralnih pojedinaca. Očekujemo „ljepoticu” od utakmice.

Fotografije: Foto Vaske