Odradili su igrači Slavije zaostalu utakmicu protiv Zvijezde i osvojili bod! Domaći su imali inicijativu ali branili su se plavo-bijeli i koristili, mora se priznati rijetke, šanse. Dodaćemo i to da smo još jednom pogodili ishod utakmice. Ostaje briga šta je sa Arbinjom koji je trebao početi ovaj meč ali ga nije bilo u protokolu.

FK Zvijezda 09 – FK Slavija 2:2 (2:1)

Utakmica počinje idealno za domaće: na sredini je pogriješio Vučinić, kreće polukontra iz koje Resić šutira i pogađa Gojkovića, da prostite u zadnjicu, što je sudiji Driniću bilo dovoljno da pokaže na bijelu tačku. Siguran izvođač je Mujagić u 7. minutu.

Slavijn odgovor je došao na sličan način. Beširević je uputio centaršut, odbrambeni igrač Zvijezde prsima prihvatio loptu ali i ovog puta Drinić svira penal. U 21. minutu izjednačenje Slaviji donosi Bjeloš.

Domaći poslije pola sata igre, i nekoliko neuspjelih pokušaja sa pet metara, ponovo vode. „Podvaljena” lopta stiže do Resića koji to koristi i vara Sirća.

Dvostruki strijelac

Prošla su dva minuta igre u nastavku kada Bjeloš ponovo poravnava rezultat. Šutirao je Grande Nikola iskosa sa lijeve strane, a lopta prevarila sve i od stative se odbila u mrežu.

U 63. minutu domaći ne žele izbaciti loptu dok Bjeloš leži na travi, Avdalović grubo reaguje i dobija crveni karton. Kao i Pajić kod Zvijezde 09.

U klinču

Nedugo zatim novi penal za domaće ali ovog puta Sirćo brani!

Do kraja smo gledali napade Zvijezde i promašaje, imao je Bjeloš jedan dobar prodor ali bez dobre završnice. Bod, zadovoljava naše ukuse.

Zvijezda 09: Abdulahović, Janković, Janjić, Resić (’84 Bokić), Mujagić (’72 Blažević), Pajić, Sekom, V. Tešić, Ristanović, P. Tešić (’79 Živanović), Kojić

Slavija: Sirćo, Asentić, Vučinić (’91Pekić) Đerić, Beširević, Popović, Gojković, Dabić (’86 Čvoro) Bjeloš, Avdalović, Tomić (’46 Bogučanin)