Dva kluba iz Istočnog Sarajeva danas igraju važne mečeve, FK Slavija traži bodove spasa u borbi za opstanak, KMF Željeznica ima „namjeru” da napravi brejk u Osječanima.

Fudbaleri Slavije danas u 17 časova igraju u Banja Luci meč 30. kola Prve lige Republike Srpske protiv BSK-a. Nemaju Momo Stanić i njegova ekipa previše izbora u ovom duelu nego zapeti koliko mogu da osvoje neki bod ukoliko žele da i naredne godine u ovom rangu. BSK je kadar svakog dobiti ali i od svakog izgubiti na svm terenu, biće zanimljivo sa koliko motiva će danas izaći na teren. Ako razumijete.

Treća utakmica finalne serije play off-a Prve futsal lige Republike Srpske na programu je večeras (20:00) u Osječanima gdje će FK Doboj ugostiti KMF Željeznicu. Trenutno je 1:1 u seriji i Trnovljaci će pokušati napraviti brejk koji bi ih odveo na korak od titule. Nećemo ulaziti sada u priče po kuloarima vezane za finaliste (napisaćemo poseban tekst o tome) ali je više nego zanimljiv podatak da je pored sudijskog dvojca Railić – Gogić, treći arbitar Miroslav Bjelica, nekadašnji igrač Željeznice. Tako da…