Treću utakmicu za redom igrači Slavije nisu uspjeli zatresti mrežu protivnika. Srećom po Sokolove tu je bio gostujući igrač Stupar koji je nespretnom intervencijom zatresao sopstvenu mrežu. Dovoljno za tri boda.

FK Slavija – FK Modriča 1:0 (0:0)

Nekada su dueli ovih klubova bili prepuni naboja, danas su daleko od toga. Prilično mrtva utakmica u kojoj je Slavija imala inicijativu i prijetila najviše preko Arbinje i Bjeloša.

Ono što ofanzivcima Sokolova nije pošlo za nogom jeste Stuparu koji je u želji da izblokira Karićev pas prebacio svog golmana u 54. minutu.

Poklonu se u zube ne gleda. Tri boda izvukla su Slaviju iz dna tabele. Nefikasnost ostaje kao problem. Jeza nas je hvatala kad se sjetimo crne serije od šest utakmica bez postignutog gola iz pretprošle sezone.

Slavija: Sirćo, Arbinja (73. Avdalović), Gojković, Beširević (46. Vučinić), Popović, Dabić (od 73. Radaković), Bjeloš (86. Čvoro), Križevac (90. Stjepić), Mandić, Karić, Tomić

Alfa Modriča: Dizdar, Jolović, Pljevaljčić, Radić, Šoškić, Omerhodžić, Trifković (46. Ilić), Limić (82. Sjenčić), Mićić, Stupar (73. Sumo), Manojlović