Bogat sportski vikend ponudiće nam klubovi iz Istočnog Sarajeva.

Fudbal:

Slavija će u subotu na svom stadionu, u okviru 16. kola Prve lige Republike Srpske, dočekati ekipu Podrinja iz Janje. Meč počinje u 13:30. Istog dana Famos će gostovati u Foči gdje će od 15:00 igrati svoj duel sa Sutjeskom.

Subota je rezervisana i za gostujući meč Glasinca u okviru 14. kola Druge lige Republike Srpske, grupa Istok, u Pilici gdje ih čeka Budućnost (13:30). Romanija takođe gostuje ali svoj meč u Brodcu protiv Jedinstva, lidera na tabeli, igra u nedjelju u 13:30.

Futsal:

Željeznica prvo od dva gostovanja u Prvoj futsal ligi Republike Srpske u Banja Luci „odrađuje” protv Borca večeras u 21:00.

U Drugoj ligi Republike Srpske, grupa Jug, takmiče se tri naša kluba. Tango će u subotu u novoj sportskoj dvorani (14:00) dočekati ekipu Kalinovika. Jahorina istog dana gostuje u Trebinju a meč sa ekipom Akademca zakazana je za 19:00. Glasinac u nedjelju u 20:30 na svom parketu igra protiv Medicinskog fakulteta iz Foče.

Odbojka:

ŽOK Jahorina u 6. kolu Premijer lige BiH u Pekiju (subota 18:00) igra meč protiv Slobode iz Tuzle.

U subotu se igraju i dva meča 7. kola Prve lige Republike Srpske. OK Glasinac u 16:00 dočekuje Velež iz Nevesinja, dok OK Slavija u novoj dvorani igra protiv Ljubinja.

Košarka:

OKK Slavija u drugom kolu Prvenstva BiH gostuje u Posušju (subota 19:00) dok će KK Sokolac u 4. kolu Prve lige Republike Srpske istog dana u svojoj dvorani dočekati Drinu Princip.