Za rukometaše Slavije odmor je završen. Danas smo na prvom okupljanju i započinjanju priprema vidjeli nekoliko novih lica ali nažalost ne i pojedine iz „stare garde”;

Igračima su se obratili predsjednik Mrda, direktor Milinković i šef stručnog štaba Tešanović. Rezime njihovih izlaganja je dobrodošlica novim igračima, zahtjev da se poštuje dres kluba i da se maksimalno posvete pripremama. S druge strane klub je tu da izađe u susret rukometašima i da im obezbjedi optimalne uslove za rad na treninzima i utakmicama.

U redove Slavije vratio se Mihajlo Domazet iz sarajevske Bosne. Dijete je Slavije, poznaje i voli klub, i od njega se očekuje da bude dio one pokretačke snage ekipe.

Miki

Tu su i Luka i Mirko Došlo koji su stigli iz Respekta.

Luka
Mirko

Nikola Jelisić dolazi iz Jedinstva Brčko.

Nikola

Miroslav Mirković je pojačanje iz Glasinca.

Miroslav

U prvi tim su uključeni igrači iz omladinskog pogona i trebaju se potruditi za minutažu na parketu.

Ipak, bilo je i odlazaka. Nekoliko starijih igrača postavili su uslove koje klub nije u mogućnosti ispuniti dok su ostali iskusniji igrači su za sada tu.

Prvi krugovi

Slavija je domaćin završnice (polufinala) Kupa Republike Srpske u kojoj se žele predstaviti u najboljem svjetlu, a kao uvod u duel sa premijerligaškom ekipom Sloge Doboj, zakazano je nekoliko prijateljskih mečeva