Romanija je poslije preokreta uspjela osvojiti tri boda i prekinuti niz od četiri utakmice bez trijumfa. Savladana je Kozara a arbitar Bokić imao je pune ruke posla mahajući kartonima, čak 14 žutih, šest domaćim i 8 gostima od čega je Veljkić dobio dva i morao je ranije u svlačionicu.

FK Romanija – FK Kozara 2:1 (0:1)

Jedan od rijethih prelazaka gostiju na polovinu Romanije rezultovao je pogotkom za goste. U 20. minutu pukla je odbrana Vučice s Petković je dobro reagovao na povratnu loptu i matirao Miloševića.

Domaći su kidisali na gol Glišića, a u sudijskoj nadoknadi priliku da izjednače dobili su sa bijele tačke: Cicović je centrirao i pogodio odbrambenog igrača Kozare u ruku. Loptu je uzeo Simanić ali je bio neprecizan.

Pekić izjednačio

Romanija poslije četiri minuta igre u nastavku ipak poravnava. Rizvanović je pronašao Pekića koji glavom trese mrežu. Potpuni preokret došao je u 77. minutu. Simanić je oboren u kaznenom prostoru, a ovog puta odgovornost za izvođenje najstrožije kazne preuzeo je Argentinac Ojeda i pogodio za 27. bod Romanije u prvenstvu.

Romanija: Milošević, Rizvanović, Kosorić, Pekić, Hodžić (90. L. Radović), Babić, Simanić (82. Mace), Radosavljević, Cicović, O. Radović (63. Wirekoh), Ojeda

Kozara: P. Glišić, Sarajlić (46. Veljkić), Tešić, Petković, Rastoka (16. Beuk), Ilić, Jandrić, Delić (58. Bubić), Rudan (58. Popović), Divjan (46. Sadiković), D. Glišić