Osmi po redu ,,Dragan Mance Kup” koji se održava u Zemunu okupio je 4300 dječaka i djevojčica sa četiri kontinenta. Među njima i dvije ekipe, Tempo i Tango, sa kojima tradicionalno posjećujemo ovaj međunarodni turnir treću godinu za redom.

Prvog takmičarskog dana na teren su u prijepodnevnim terminima izašle selekcije Tempa. Generacija 2014. pod vođstvom trenera Dragana Macana u startu je udarila na favorita za osvajanje prvog mjesta, ekipu Partizana i zabilježen je poraz rezultatom 0:4. U drugom kolu osvojen je bod u duelu sa rumunskom ekipom Kids Tampa , a meč je završen bez golova.

Selekcija 2012. godišta koju je vodio Aleksandar Škrba takmičenje je započela remijem protiv makedonskog Jokera. Tempovci su bili bolji protivnik ali se mreže nisu tresle. U drugom susretu savladana je ekipa 019 iz Zaječara rezultatom 3:0. Dvostruki strijelac za Tempo bio je Vasilije Tomić dok je iz slobodnog udarca pogodio Stefan Varagić.

Tango je svoje mečeve igrao u poslijepodnevnim terminima a generacija 2012. godišta savladala je ekipu Hajduka 5:0. Na ovom meču het trik ostvario je Danilo Elčić, a po jedan pogodak postigli su Pavle Tanić i Novak Gojković. U drugom meču uslijedio je poraz od ekipe Gol 0:2, da bi u trećem susretu ostvarena pobjeda nad slovenačkim Mariborom 2:1. Strijelci za Tango bili su Sara Raonić i Danilo Elčić.

Selekcija Tanga 2016. godišta zabilježila je poraz od Mačve 1:2 (za Tango pogodio Matej Marilović), savladana je ekipa Star 1:0 golom Tadeja Mičića, te poraz od Loznice 1:3 (gol za Tango postigao Luka Regoje). Obje selekcije vodio je trener Vladan Mandić.